Lov

Nu går Plönningegymnasiet på påsklov, och jag går på en 5 veckorspraktik veckan efter lovet, så jag är inte så aktiv här på ett tag, men ta det lugnt- Plönningebackstage överlever! ;)

Handboll

Handboll med klass Np05D kan bli flummigt..! Hela tjejgänget ( + Linus ) kutade runt som en skock elefanter i Haverdalshallen ( som är något större och bättre än vår egen gympasal ) efter bollen och skrek uppmuntrande till varandra.. Me like! :D Idrott är kul, fast jag själv inte är särskilt vältränad.. * host host *.

Anders gympalärare rattade bussen med bestämd hand medan vi flickor skvallrade som vanligt till och från gympan... vi är experter på det där! :D

Dessutom pratade jag lite med Anders, tycker det kan vara kul om vi kan vara nåt på stranden efter praktiken
( V 16-20 ) på gympan.. det är så härligt att spela volleyboll eller brännboll eller nåt på stranden..! Åhh.. sol, värme, vatten och lite fika så blir det så fint så fint.
MUMS!

Bosse och kompis!

Jo, såhär ligger det till...! Jag skulle vilja rikta lite uppmärksamhet mot 2 väldigt goa gubbar på skolan, nämligen vaktmästarna Bosse och så Holger ( som av mig enbart kallas kompis, även i tilltal, just för att han är min kompis ;) )

Bosse är en riktig hedersknyffel som efter förra elevhemsmötet såg till att några saker på mitt och min rumskompis rum återgick till normal funktion. Bland annat hade 2 lampor gått, vattenstrålens samlare var trasig och ventilationen krånglade. Bosse och andra anställda åtgärdade detta snabbt, så nu trivs jag bättre än någonsin i mitt rum..! Tack!

Holger däremot var inte med om " den stora rumräddningen " men han var väldigt go i ettan när jag hade en endagarspraktik med honom på skolan. Jo, såhär går det till: När man börjar ettan på Plönninge så känner man ju inte direkt till så värst mycket.. därför har man något som kallas Plönningekännedom. Det innebär att man har en endagarspraktik antingen i köket, stallet, maskinhallen, ladugården eller med vaktmästaren. Mina 2 dagar ägnades åt vaktmästeri och köket. Holger är en tuffing, bara så ni vet! :D Vi hälsar och vinkar fortfarande en hel massa åt varandra haha..

Fast.. på skolan är det så att ALLA vinkar till varandra, lärare och anställda vinkar alltid till oss elever och ler.. mysigt! :D

Ahh jag gillar livet på skolan!

RSS 2.0