~ Skolstart Plönninge! ~

Nu är det lördag, men på måndag börjar allvaret igen..! Plönninge slår upp portarna och önskar oss nu alla välkomna tillbaka, jag återvänder för mitt tredje och sista år till denna härliga institution!

Känns rätt sorgligt att de tre åren jag var inställd på att vara här, ja att åtminstone 2 av dom 3 åren är bakom mig och jag undrar bara: Vart tog tiden vägen?! Den har flugit förbi som ingenting! Fast det sägs ju att tiden går fort när man har roligt haha...

Jag har (tro det eller ej) engagerat mig i skolans framtid nu i sommar! Tack vare min excellente SYO Kent Tholin fick jag och en kompis möjligheten att sommarjobba hos en hoppryttare i Norge, och den tog vi.. arbetade där 6 veckor ( kom hem med fina referenser ), och har varit ledig nu de sista 2 veckorna innan skolan startar, men jag var ledig en vecka mitt i arbetsperioden också, och då var jag på Falsterbo Horse Show! Gissa varför?

Jo, om det nu är så att just DU var där och hade 2 envisa broschyrutdelare i hasorna, så kan det ha varit jag och min kompis Fia! Vårt extremt roliga projektarbete är nämligen att göra pr för Plönninge.. Falsterbo var ett strålande tillfälle för Plönninge att göra sig ytterligare bemärkt, och vi ska även gå ut till ridskolor och informera om vår fina skola.

Nej, nu gäller det ju också att se till att få undan allt skräp som jag ligger efter i ( iofs bara ett par futtiga mattetal och ett fysikprov ) men det är ju inte kul att ha dom släpandes till sista veckan innan studenten.. :S Nej, bäst att bli av med skiten nu! För sista veckan.. då ska livet vara en fest! :D

Men nu ska jag först av allt se till att börja skolan igen.

Vi ses på måndag! ;)

RSS 2.0